Confidențialitate

WEBPAL, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.webpal.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplicat prezenta Politica de confidentialitate.

Colectarea informatiilor

În momentul contractării unor servicii, vă putem solicita informații de identificare sau de contact (ex: nume, adresa de email, telefon, etc). Firma noastra WEBPAL colecteaza informatii prin intermediul site-ul nostru. Inregistram si colectam automat urmatoarele informatii referitoare la cei care ne viziteaza site-ul:

  1. Informatii legate de sistemul de operare folosit de catre dumneavoastra.
  2. Fisierele si paginile pe care l-ati vazut pe site-ul nostru.
  3. Referinta (pagina de web de pe care ati ajuns la site-ul nostru).
  4. Tipul de browser folosit de tine.
  5. Furnizorul tau de internet / Adresa IP

Accesul la informatie

WEBPAL mentine acuratetea informatiilor prin metode standard de colectare si contabilitate. Astfel informatia este stocata in baza noastra de date pentru scopuri legale timp de 3 ani de la ultima data de inregistrare.

Informatii utilizate

Informatiile colectate de WEBPAL vor fi folosite pe parcurs la devoltarea unor legaturi normale si eficiente cu tine in calitate de client al WEBPAL. Doar utilizatorii care ne vor furniza informatiile necesare vor beneficia de asemenea de serviciile noastre.

In cazul in care regulamentul cu privire la colectarea informatiilor sau a utilizatorilor se va schimba, aceste schimbari vor aparea decat in acest document. Totodata nu partim date indentificabile cu parti terte.

Plata

Daca alegeti o modalitate de plata cu cardul pentru a finaliza comanda Dvs, procesatorul nostru de plati va inregistra datele cardului Dvs de credit intr-un format criptat cu Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Datele tranzactiei Dvs sunt stocate doar atat timp cat este necesar sa fie finalizata tranzactia de cumparare. Cand aceasta este finalizata, informatiile legate de tranzactia de cumparare vor fi sterse. Toate platile directe adera la standardele stabilite de PCI-DSS sub managementul PCI Security Standards Council, care reprezinta efortul comun al unor branduri importante ca: Visa, MasterCard, American Express si Discover. Cerintele PCI-DSS ajuta la asigurarea securitatii in manipularea informatiilor de pe cardurile de credit de catre siteul nostru si furnizorii lor de servicii.

Protecţia si ecuritatea datelor

WEBPAL certifică faptul că vă respectă drepturile conferite de Legea nr. 677⁄2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365⁄2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130⁄2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare.

Toate informatiile si datele furnizate de catre clienti, atat la momemtul inregistrarii pe site, cat si cele ulterioare, sunt absolut confidetiate.

Confidențialitatea se extinde și asupra fișierelor, email-urilor, bazelor de date sau a oricaror alte informații încărcate sau create pe serverele WEBPAL.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizatori, de a modifica conținutul site-urilor fără a avea acest drept sau de a afecta performațele serverelor va fi considerată ca o tentativă de fraudă și va pune în mișcare cercerarea penală împotriva celor responsabili.